Бланк для заявления на увольнение из атб маркета скачать

Офіційна заява.
Колектив мережі продовольчих магазинів «АТБ» повідомляє про чергову інформаційну атаку на компанію. Йдеться про програму «Особливий погляд», яка була розміщена 14 грудня в ефірі 5 каналу. Це не перший (і, як ми вважаємо, не останній) приклад масштабної дискредитаційної кампанії проти «АТБ», але вельми показовий. Досить гостра і актуальна тема, заявлена ??авторами на початку (контрабанда і торгівля в зоні АТО), привернула увагу телеглядачів, однак не отримала ніякого продовження в подальшому. Обдуривши їх, редакція присвятила сюжет не зазначеному питанню, а виключно діяльності компанії «АТБ-маркет».

Причому діяльності, яка існує виключно в фантазії самих журналістів, адже мова йде про нібито роботу на окупованих територіях. Ми неодноразово заявляли про те, що «АТБ» не веде діяльності на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. У Криму компанія не функціонує з 2014 року, а в зоні АТО з самого початку бойових дій не має можливості контролювати майно компанії (від приміщень до фірмового одягу співробітників). Більш того, втрати компанії через захоплення магазинів на Сході України перевищили 7 млрд. грн. «Віджатими» у нас маркетами сепаратистська влада псевдореспублік не просто «пишається», а й робить їх основою для окремих пропагандистських кампаній (http://news.bigmir.net/ukraine/896490-Kazanskij--DNR-v-Donecke-hvastaetsja- na-bilbordah-otzhatym-supermarketom-ATB). Ми неодноразово говорили про готовність надати і надавали працівникам ЗМІ всі необхідні документи, що підтверджують наше неприйняття навіть самої думки про роботу на окупованих територіях. Можливість ознайомитися з ними була і у авторів програми «Особливий погляд», про що в сюжеті говорить керівник PR-відділу корпорації «АТБ». Втім, в ефірі журналісти не вважали за необхідне розповісти своїм глядачам про подальшу долю цього запиту. Замість цього вони побудували розповідь і зробили висновки, грунтуючись на недостовірних фактах і помилкових заявах, але, мабуть, які повністю відповідають поставленим замовниками сюжету задачі.

Низька інформованість - лихо сучасних українських реалій. Цим успішно користуються недружні елементи, які спекулюють брехливими фактами. У минулому році окремі політики вже боляче обпеклися на подібних безпідставних звинуваченнях в адресу нашої компанії, після чого були змушені принести публічні вибачення (http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_vitko-izvinilsya-pered-vladelcami-atb-za -skandalnyj-zakonoproekt / 657653). «АТБ» - найбільший платник податків українського бюджету в сфері роздрібної торгівлі. Саме наша компанія стала єдиним представником галузі, що потрапила в ТОП-20 платників податків країни, згідно з даними УКРІНФОРМ України в першому півріччі 2016 року. У минулому році ми перерахували до бюджетів різних рівнів та цільових фондів понад 3 млрд. грн. За підсумками поточного року цей показник, за нашими очікуваннями, перевищить 4 млрд. грн. Це говорить не тільки про нашу патріотичність і сумлінність перед державою, а й про успішність.

Саме вона, ймовірно, не дає спокою окремим особам, які намагаються різними способами (включаючи інформаційний тиск) захопити налагоджений бізнес. Ми вже звикли до такого роду атак і змушені констатувати, що досить складно захищати репутацію підприємства, коли до процесів дискредитації бізнесу підключаються депутати Верховної Ради України. Варто відзначити, що позиція народних обранців, що відображена в сюжеті програми «Особливий погляд», не може не викликати занепокоєння. Ми повністю згодні з думкою окремих представників депутатського корпусу, які говорять про те, що в країні достатня кількість контролюючих і правоохоронних структур для недопущення будь-яких кровопролитних конфліктів навколо того чи іншого будівництва. У зв'язку з цим нас шокує заява народного депутата Ігоря Луценка, який пропонує людям « об'єднюватися в квартальні колективи, озброюватися (. ) і захищати себе, свою природу, свої двори . ». Більш того, зізнання політика в тому, що саме в такому підході він бачить «єдиний шлях встановлення законності» ставить під сумнів його компетентність як представника вищої законодавчої влади. Колектив мережі продовольчих магазинів «АТБ», що нараховує понад 35 тисяч осіб по всій країні, буде боротися з подібного роду заявами і подібного роду сюжетами, що носять відверто замовний характер. Ми будемо продовжувати працювати так, як звикли: чесно, відкрито, на благо покупців та для розвитку української економіки.

Сподіваємося, що також - на благо глядачів і в ім'я розвитку української журналістики - рано чи пізно почнуть працювати вітчизняні телеканали. Голова комітету трудового колективу ТОВ «АТБ-маркет»


  • Бланк для заявления на увольнение из атб маркета

  • Бланк для заявления на увольнение из атб маркета
  • Что почитать: