Як заповняти журнал групи продовженого дня скачать

Як заповняти журнал групи продовженого дня

Журнал «Вихователю ГПД. Усе для роботи»
Останній номер №9(93) Практичний журнал для вихователів ГПД: витяги з нормативно-правових актів («Юридична консультація»); зразки щоденного планування; поради щодо організації самопідготовки учнів початкової школи; практичні розробки виховних заходів різноманітної тематики та спрямованості для учнів різних вікових категорій (свята, інтелектуальні ігри, засідання клубів за інтересами, прогулянки та ін.); поради фахівців (логопедів, психологів); дидактичний матеріал ігрового характеру на сторінках для копіювання; Вкладка: Періодичність виходу та стандарт сторінок:

40 сторінок 1 раз на місяць. Графік виходу журналів можна переглянути тут. Встигніть оформити передплату на журнали за найвигіднішими умовами! Саме зараз ви можете передплатити улюблені видання найвигідніше: ми пропонуємо пільгову передплату на 6 місяців та 12 місяців на найбільш затребувані видання, у тому числі на журнали з книжковими додатками. Нагадуємо про нашу програму лояльності «120 балів» - ваш гарантований бонус!

Гривні, які ви сплачуєте, ми перераховуємо у бонусні бали. Ви маєте змогу накопичувати ці бали та сплачувати ними за передплату або книги!


  • Як заповняти журнал групи продовженого дня

  • Як заповняти журнал групи продовженого дня
  • Что почитать: